Rádio Šupa pokračuje

Agentúry môžu zabojovať o atraktívnu cenu

Aj v tomto roku budú Stratégie v spolupráci iniciatívou Rádio funguje odmeňovať najlepší rádio spot - Rádio šupu. V súťaži Rádio šupa môžu agentúry vyhrať 400 eur, a to vtedy, ak sa porota každý mesiac v hodnotení reklám zhodne na tom, že ide o výnimočný rádiový spot.

Iniciatívu Rádio funguje zastrešuje Asociácia rádií Slovenska (ARS), ktorá je dôležitou informačnou a propagačnou platformou v oblasti rádiového súkromného vysielania. “Považujeme za veľmi dôležité, že existuje platforma, ktorá hodnotí a oceňuje výnimočné výkony v oblasti reklamnej audio kreatívy. Veríme, že mediálnou podporou a odmeňovaním skvelých prác, ktoré v tejto oblasti vznikajú, motivujeme aj ďalších kreatívcov, aby sa zapojili a rozmýšľali nad tým ako unikátne a originálne sa dá odovzdať reklamné posolstvo aj bez obrazu,” priblížil zámery oceňovania rádio spotov prezident ARS.

Členovia Rádio Funguje sa zhodli, že aktuálne asi nie je reálne a ani logické dávať do súťaže poukážky do reštaurácií, zároveň v spotoch hovoriť o “žúrke”. Na základe toho bola vymyslená alternatíva, na najbližšie 2 ocenenia bude mať ARS pripravené poukážky na zdravé jedlo, konkrétne do e-shopu: freshbox.sk, čo sa hodí pre ľudí z agentúr.