Zmena názvu rádia THE END na Bratislavské rádio, aj programovej štruktúry od 1. júna 2022

The End vo vysielaní ohlásilo svoj “The End”, alternatívnu hudobnú stanicu stanicu bolo možné naposledy počuť 30. mája 2022. Zmizlo z éteru, následne v éteri bolo jednodňové ticho. Od 1. júna 2022 si naladíme Bratislavské rádio, www.bratislavskeradio.sk, ktoré bude používať nový slogan – „viac hudby, viac pestrosti“. Cieľovkou je generácia X (ročníky 1965-1979), teda zrelí a dospelí ľudia, ktorí na rádiu vyrastali. Stanica bude mať výrazne komerčnejší playlist oproti predchodcovi a prinesie najväčšie svetové a česko-slovenské hity od 90-tych rokov po súčasnosť. Prioritu by malo mať spravodajstvo z hlavného mesta, aby bolo zdrojom informácií pre obyvateľov i návštevníkov. Prevádzkovateľ stanice sa nemení, mení sa len názov a formát. Bratislavské rádio pokrýva hlavné mesto z troch vysielačov - Petržalka 97,2 MHz, Devínska Nová Ves rovnako 97,2 MHz a Dúbravka a Lamač 106,1 MHz.

Licenčná rada na zasadnutí, dňa 8. 6. 2022 zmenila licenciu vysielateľa Radio ON s.r.o., ktorý RVR oznámil zmenu názvu svojej rozhlasovej programovej služby Rádio THE END na Bratislavské rádio a zmenu jej programovej štruktúry a podielov vysielaných programových typov.