Rádio Šupa

V spolupráci s mesačníkom Stratégie sme pripravili pre mediálne a kreatívne agentúry špeciálnu motiváciu, ktorou chceme podporiť prihlasovanie rádio spotov do pravidelného Hodnotenia Stratégií. Až do odvolania máme pre vás špeciálnu ponuku, takzvanú Rádio šupu – každý mesiac môžete vyhrať párty v hodnote 400 €!

Rádio Funguje!

Rádio je efektívne médium, ktoré prináša výsledky s minimálnymi produkčnými nákladmi a nestavia hranice ani kreativite, napriek tomu, že pracuje len so zvukom. O to viac oslovuje svojich poslucháčov aj samotnou reklamou, keďže u poslucháčov podporuje predstavivosť a fantáziu. Tieto jeho vlastnosti a nezahltenosť reklamou navyše podporujú dôveryhodnosť tohto média. Aj preto sú jeho zásah a popularita jedny z najväčších spomedzi všetkých médií.

Zisti viac
Rádio je zábavné!

Rádio je ideálny spoločník na celý deň. Spolu s ním nám príjemne ubehne aj najťažší deň v práci alebo naopak nám dovolí naplno si vychutnať chvíle oddychu. A to nielen vďaka hudbe a obľúbeným moderátorom. Aj reklama v rádiu vie zabávať a nevtieravo informovať o tom, čo by nás mohlo zaujať. Fantázii sa medze nekladú a v rádiu to platí obzvlášť. Inšpirujte sa našim výberom.

Zisti viac